Sra. Malvina Soledad Costela

Sra. Malvina Soledad Costela

Sales Manager Iberia en MEWS

Responsable de contractació amb experiència i un historial de treball demostrat en vendes i desenvolupament de negocis. Experiència amb negociació, contractació hotelera i gestió de destinacions basada amb resultats. Gran capacitat d’organització i de prosperitat dins un ambient de ritme accelerat i esperit de col·laboració. Apassionada de les vendes i la industria hotelera. Tecnologies hoteleres i software com a servei.

Experiència:


MEWS. Responsable de vendes Iberia (agosto 2022 – actualitat)


Mews és un sistema de gestió de propietat dissenyats per simplificar i automatitzar les operacions dels hotelers moderns i els seus hostes. Des del motor de reserves fins el registre de sortides, i des de la recepció fins a la gestió d’ingressos, cada procés és més fàcil, més ràpid i està millor connectat. Amb l’ecosistema integrat de Mews Payments, cada transacció és segura i fluida.

ROIBOS. Responsable de desenvolupament empresarial Espanya i Portugal (agost 2021 – agost 2022)

Identificació de noves oportunitats d’hoteleria per promocionar la empresa en el sector hoteler a les zones designades. Basat en resultats. Creació de clients potencials. Organització de telefonades de vendes, vídeo telefonades i webinaris. Pensament estratègic per desenvolupar i millorar el negoci. Assistència a seminaris, conferències, fires i esdeveniments quan es requereix.





WeBeds Europe Subsidiary of Webjet Limited. Alta direcció de contractació (octubre 2015 – desembre 2020)

Ampliació de la cartera d’hotels mitjançant la identificació de noves oportunitats i l’anàlisi del mercat hoteler, el lideratge del procés de negociació per augmentar el volum de negoci del destí, la negociació i contractació, i la identificació del motiu de la disparitat, seguiment del rendiment de les vendes del producte/ informe de vendes per identificar tendències de mercat i les oportunitats o les incidències en matèria de creixement, actuació com a punts de contacte clau cara a cara per al proveïdor d’allotjament, gestió d’empreses DMC (empreses de gestió de destinacions), control dels indicadors clau de resultats, suport al departament de salut i seguretat.

Jumbo Tours España S.L.


Responsable de contractació, ingressos i rendiment (agost 2013 – octubre 2015) Responsable de productes/Europa de l’Est i Amèrica Llatina (gener 2010 – juliol 2013)
Responsable de productes (març 2007 – gener 2010)



INTO 2022 title shape

Organitza